Kerja kerja kerjaaaaaaaaaaaaa...

Tags

Salam sahabat....
tima kasih bg yg sudi bc blog nih,wlau se-abad skali jer hupdate,hehe..ampun la..bkn slalu n bkn sngajer...kebizian melanda jiwa ku..eh eh silap hidupku...mmng bz n xsempat update tmbah lak malas nk update(tu yg sebenarnye hehe) i hav no idea......


Sejak kje tempat bru ni (uitm pahang)...hari hari berhadapan ngn computer...bru mnngu ni (18.01.10) sy dpt tugas bru,bhagian networking uitm pahang...ape itu networking...?? huhu tu pn mau tnye ke,p google tau la nnt?? networking ni rangkaian la hehe..haha...huhu..ermm sy uruskan wireless network kt cni,untuk cek network ni ok @ x,just gne hujung jari,xpnat pown hehe..duk opis leh remote n leh tgk mn AP=Access point bkn AP yg sibuk kuar brite tu...cek gne pc kt opis je...skang kn canggih,xperlu pnat2 p cek satu2..jd admin la..so ade la beberapa password yg confidential kne ambo ingt bru leh cek..hmmmmmmmmmmmmmmmmm...=P

Slain tuh..ambo jgk cek user yg nk register wireless..bhagian approval la..klau ade staff@ student yg bru regis wireless tu,ambo lah yg activate depa(amboih bercampur aduk dh bhase) well..hehe...

pastu satu lg ambo kne jg Antivirus Server..dlm uitm pahang nih...2 3 owang jer yg tau passwrd admin dan ambo termasuk skli hehe..uitm ni gne kaspersky server yg gne network agent tuh,thun ni bru dpt version bru..bleh tahan la dia nyer interface ...(mcm kt bwah ni)
Best jgk bhagian network ni..tp bese la ade sume bnda yg best ade jgk yg x best nyer...bgitu la sbaliknye..yg xbest nye xtau lg hehe...

sekian dulu wat kali ni..ambo try update ari2.walau pn xde org nk bc..nma pn blog..e-diary....
huhu..wassalm...