Only Japanese Can do It!

Tags

Salam n ohayougozaimasu sume..huhu saya telah di jangkiti "virus jepun"... Lama sgt x hapdet blog nih ntah ape jd huhuu... kali ni nk share ke-pelikkan yg ade kt jepon n secara automatically kt malaysia xder..heee~ =P jom sama-sama tgk n tersenyum @ ape yg patut.. =):


Tgk siap ade cooler kt chop stick huhu..ingat laptop jer ade cooler haha...=)




huh...penah kaorng nk buat gni x?haha..bru x tempias hujan beb..!!


Wahh...ni kire bgus,flexsible bleh d bwk ke mana2..jgn tertukar ngn glue dh lorr..haha...



hehe...yg ni sape2 xcukup tido..leh la praktik kn tyme on the way nek bus n LRT nk g klas @ kerja haha =P...



haa..yg ni lak sape yg ske tgk shin chan leh la buh muka dia huhu...




waarh haha...cian baby ni dpt mama dia yg kreatif n inovative sgt hehe...xpyh pnt2 nk mop lantai dh haha...




Sesiape yg bru bli kasut leh la nk praktik cara nih..haha



Adess...bapak,mmng kreatif yg terlampau..ingt pisau kcik tu jer leh wat sebaguna gni haha...




Anda yg slalu gugur rambut xpayah risau lg tkt rambut msuk dlm mknn dgn alat nih haha...=P




Selipar Serbaguna haha...ni bkn stakat lipas..nk ketuk tikus pown leh...huhu




Kepada bapa-bapa yg anak nk susu time isteri xde leh la wat gni..leh jd bapa mithali.. ;-)




Bagi yg malas nk tunduk nnt tkt sakit belakang..leh la bli ni seploh ltak kt umah haha..=P




hmm..xde lg istilah "org mngantuk di sorongkan bantal"..bantal dh ade kt kpala kih3...




Camera canggih "360 Degree Panoramic Camera "




Haha...sape yg masih duk d bawah ketiak mak tu try la bli nih..senang g jauh2 xde la terasa sgt haha...=P

Sekian saje...agar buat anda tersenyum =)
Wassalam..




2 comments